NejRecept.cz Dezerty Nepečené dezerty Nepečené jahodové řezy
Nepečené jahodové řezy
Recept Nepečené jahodové řezy
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Lacusin Lacusin    ·   21.3.2016

Nepečené jahodové řezy

Nepečené jahodové řezy z Petit sušenek a fantastického tvarohovo ovocného krému. Za půl hodinku máte hotovo :) Autor: Lacusin

Suroviny
1,5 balení
sušenek Petit Beurre 150 g (Lidl)
200 g
másla
200 g
cukru
500 g
tvarohu
2 ks
jahodové kompoty
2 ks
jahodové pudinky
2 ks
jahodová želatina (Lidl)
1 dl
voda
1 ks
vanilkový cukr
Postup receptu
Vytisknout
  1. Jahodové kompoty rozmixujeme a dáme vařit. Do 1 dl vody rozmícháme pudinky, vlijeme k rozmixovaným jahodám a uvaříme hustý pudink.
  2. Máslo vymícháme s cukrem a vanilkovým cukrem, přidáme tvaroh a pudink.
  3. Želatinu rozmícháme v cca 10 lžících vody, zahřejeme (nevaříme!). Když trochu vychladne vmícháme 2 lžíce krému a potom želatinu přilijeme do krému a promícháme.
  4. Hlubší plech vyložíme folií nebo papírem na pečení a rozložíme první patro sušenek. Zalijeme krémem a takto opakujeme až budeme mít čtyři vrstvy sušenek.
  5. Dáme ztuhnout do lednice, nejlépe přes noc.
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář