NejRecept.cz Dezerty Nepečené dezerty Nepečený srnčí hřbet s piškoty
Nepečený srnčí hřbet s piškoty
Recept Nepečený srnčí hřbet s piškoty
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Jaroslava1 Jaroslava1    ·   20.6.2016

Nepečený srnčí hřbet s piškoty

Nepečený pudinkový srnčí hřbet, který je vynikající! Autor: Jaroslava

Suroviny
1 ks
BB pudink
250 g
moučkový cukr
2 PL
kakao
250 g
Palmarín (100% tuk)
1 ks
vejce
mléko
piškoty
Postup receptu
Vytisknout
  1. Formu si vyložíme fólií.
  2. Palmarín (rostlinný tuk) rozpustíme nad párou, když je zcela rozpuštěný přidáme BB pudink (už nevaříme). Přidáme cukr, kakao, vajíčko a dobře zamícháme.
  3. Když se nám zdá, že je hmota jakoby sražená, přidáme trošku mléka.
  4. Polovinu hmoty vylijeme do formy a poklademe piškóty. Na piškoty vylijeme i druhou polovinu hmoty.
  5. Takto připravený koláček odložíme alespoň na hodinku do chladničky.
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář