Obalovaná cuketa plněná hermelínem bez smažení

Vynikající pochoutka bez smažení. Cuketu můžete naplnit hermelínem.

Přidal:admin, 7.6.2016
Kategorie: Hlavní jídla, Chuťovky
Obalovaná cuketa plněná hermelínem bez smažení

Suroviny

cuketa
hladká mouka
vajíčka
strouhanka
olej na smažení
sůl a pepř
hermelín

Postup přípravy

  1. Cuketu omyjeme a nakrájíme na tenké plátky, které osolíme a necháme stát. Cuketa pustí vodu, kterou pořádne vsákneme ubrouskem.
  2. Každý plátek obalíme v mouce, vajíčku a strouhance a pokapeme ji olejem.
  3. Ukládáme na papírem vyložený plech na pečení a pečeme v předem vyhřáté troubě při teplotě 170 stupňů do zlata.
  4. Na plátek cukety můžete dát plátek hermelínu a zakryjte to druhým kolečkem obalené cukety.

Zdroj: Coolinarika