NejRecept.cz Přílohy Kuskus Omuraisu - krok za krokem
Omuraisu - krok za krokem
Recept Omuraisu - krok za krokem
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
sonizna    ·   2.10.2015

Omuraisu - krok za krokem

Omuraisu - krok za krokem. Autor: sonizna

Suroviny

Na náplň:

1 ks
cibule
100 g
kuřecí prsa
50 g
kuskus
1/4 lžičky
sůl
1/4 lžičky
pepř
1 lžíce
olej rostlinný
100 g
zeleninová mražená směs
2 lžíce
kečup

Na omeletu:

4 ks
vejce
2 lžíce
kečup
7 g
sůl
7 g
pepř
1 lžíce
olej rostlinný
Postup receptu
Vytisknout
  1. Cibuli nakrájíme nadrobno. Kuřecí maso nakrájíme na kousky a osolíme a opepříme ho.
  2. Kuskus namočíme ve vodě podle návodu a necháme nabobtnat.
  3. Na oleji osmažíme cibulku, přidáme kuřecí maso, krátce orestujeme a přidáme mraženou zeleninu. Podusíme.
  4. Přidáme kuskus a kečup a pořádně zamícháme. Prohřejeme a poté odstavíme.
  5. Vejce osolíme, opepříme a rozšleháme. Na oleji usmažíme omeletu. Tu dáme na talíř.
  6. Na omeletu naneseme náplň a přehneme. Ozdobíme kečupem podle obrázku a podáváme se zeleninovým salátem.
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář