Paštika z uzené makrely s křenovým máslem

Super pomazánka. S čerstvým pečivem neodolatelná. Vhodná na snídani nebo na večeři.

Přidal:admin, 16.3.2015
Kategorie: Pomazánky
Paštika z uzené makrely s křenovým máslem

Suroviny

Budeme potřebovat:
cca 200 gmasa z uzené makrely
2 lžícemásla
3 stonkyjarní cibulky
citronový pepř
sůl
petrželka
Na křenové máslo:
1 lžícemásla
1 lžícekřenu
petrželka
barevný pepř

Postup přípravy

  1. Uzenou makrelu vykostíme a kusy masa dáme do mixéru spolu s cibulkou a máslem. Okořeníme solí, pepřem a rozmixujeme. Naplníme do misky a uhladíme.
  2. Připravíme si křenové máslo. Máslo v rendlíku přepustíme a poté vyšleháme s křenem a petrželkou. Nalijeme na paštiku a posypeme petrželkou a zdobíme kuličkami pepře. Podáváme s čerstvým pečivem. Dobrou chuť!

Zdroj: Vaření a pečení s láskou