Pikantní tvarůžková pomazánka

Jednoduchá a chutná pomazánka na křupavou bagetu. Pokud máte ingredience v lednici, šup do přípravy. Autor: Naďa I. (Rebeka)

Přidal:rebeka, 5.8.2016
Kategorie: Pomazánky
Pikantní tvarůžková pomazánka

Suroviny

400 gloštických tvarůžků
1/2 ksčervené cibule
1 kslahůdková cibulka i s natí
2 stroužkyčesneku
1/2 lžičkysladké mleté papriky
2 lžičkydrceného kmínu
dle chutipepř, event. sůl
4-5 lžicsvětlého piva
1 ksfeferonka nebo chilli paprička
250 gpomazánkového másla

Postup přípravy

  1. Tvarůžky nastrouháme na slzičkovém struhadle.
  2. Červenou cibuli, naťovou cibulku, feferonku... vše nasekáme nadrobno, česnek prolisujeme. Přidáme k tvarůžkům.
  3. Přidáme papriku, kmín, pepř, pivo a promícháme. Nakonec vmícháme pomazánkové máslo.
  4. V lednici v uzavřené nádobě necháme 24 hod. dozrát.
  5. Podáváme na čerstvém pečivu nebo topince.

Autor: Naďa I. (Rebeka)