Pizza z toastového chleba

Pokud se vám nechce dělat kynuté těsto, které je základem pro klasickou pizzu, zkuste na plech poskládat plátky toastového chleba. Je to rychlá varianta, která je i chutná. Zapečený toust se šunkou, sýrem a zeleninou. Autor: Marta

Přidal:Marta Mlyn, 4.11.2016
Kategorie: Hlavní jídla
Pizza z toastového chleba

Suroviny

toastový chléb
kečup
měkký salám
žampiony
sterilovaná kukuřice
koření na pizzu
strouhaný sýr
paprika
rajče

Postup přípravy

  1. Připravíme si plech na pečení, který vyložíme papírem.
  2. Na papír poklademe plátky toastového chleba, potřeme kečupem, posypeme kořením.
  3. Uložíme plátek měkkého salámu, poklademe houby, papriku, rajče, kukuřici a vrch bohatě posypeme strouhaným sýrem.
  4. Samozřejmě můžete zvolit i jiné suroviny, které máte v lednici a chcete je spotřebovat a ještě vám i chutnají :).
  5. Dáme péct do předem vyhřáté troubě. Pečeme při teplotě 200 stupňů dozlatova.