Plněné sendviče - 2 druhy

Vhodné k snídani, k obědu nebo i na večeři. Plněné sendviče. Pochutná si každý.

Přidal:admin, 31.5.2015
Kategorie: Hlavní jídla, Chuťovky
Plněné sendviče - 2 druhy

Suroviny

Suroviny:
16 plátkůbíleho toastového chleba
8 plátkůšunky nebo uzeného masa
1-2 ksrajčat
200 gžampionů
4 ksvejce
150 gtvrdého sýru
1 lžíceoleje
dle chutisůl, pepř, petrželka

Postup přípravy

  1. Připravíme si suroviny. Žampiony nakrájime a udusíme na lžíci oleje.
  2. Z 8 kusů toustového chleba vyřízneme ostrým nožem středy, aby nám ostali jen okraje.
  3. Zbylých 8 kusů toastového chleba rozložíme na olejem vymastený plech.
  4. Na 4 ks chleba dáme vyříznuté okraje chleba a naplníme žampiony, přidáme kousky rajčat, osolíme, opepříme a posypeme strouhaným sýrem.
  5. Na zbylé 4 ks plátku chleba dáme po 2 plátky šunky, přikryjeme okrajemi chleba, do otvorů dáme kolečka rajčat, vejce, taky osolíme, opepříme.
  6. Pečeme v troubě na 180 stupních dokud nejsou vejce a sýr tak akorát upečené.
  7. Po dopečení ozdobíme petrželkou. Dobrou chuť!

Zdroj: Vk