Pomazánka z pečeného vepřového masa

Tradiční pomazánky - vajíčková, tvarohová, tuňáková jsou klasikou v každé kuchyni. Připravte si náterku z pečeného vepřového masa. Mňam!

Přidal:admin, 10.5.2015
Kategorie: Pomazánky
Pomazánka z pečeného vepřového masa

Suroviny

Potřebujeme:
250 gpečeného masa
1 kscibule
5 stroužkůčesneku
2 ksokurky
50 gsádla
1 lžičkahořčice
pepř
sůl
petrželka
feferonka /nemusí být/

Postup přípravy

  1. Všechny suroviny smícháme v mixéru do hladka
  2. Podáváme nejlépe vychlazené s čerstvým pečivem. Skladujeme ve skleněných uzavíratelných nádobách  v chladničce. Dobrou chuť !!!

Zdroj: Pečené, varené s Ivou