NejRecept.cz Maso Vepřové maso Prácheňský vepřový řízek
Prácheňský vepřový řízek
Recept Prácheňský vepřový řízek
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Simona Stružková    ·   24.9.2015

Prácheňský vepřový řízek

Prácheňský vepřový řízek. Autor: Simona

Suroviny

Budeme potřebovat:

750 g
vepřové kýty
50 g
oleje
40 g
másla
50 g
jemné hořčice
150 g
sladkokyselých okurek
100 g
tvrdého sýra
sůl, pepř
Postup receptu
Vytisknout
  1. Nakrájíme řízky a překrojíme na 2 plátky na jednu porci, okraje nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme po obou stranách na horkém oleji, výpek zjemníme máslem.
  2. Na talíři přelijeme výpekem, potřeme jemnou hořčicí, na jeden plátek masa navršíme okurky nakrájené na nudličky, druhý plátek posypeme jemě strouhaným sýrem.
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář