Quesadilla s kuřecím masem a goudou

Quesadilla s kuřecím masem a goudou. Autor: sonizna

Přidal:sonizna, 26.11.2015
Kategorie: Hlavní jídla, Chuťovky
Quesadilla s kuřecím masem a goudou

Suroviny

150 ggouda
5 kstortilla
400 gkuřecí stehenní řízek
1 lžícekoření fajitas
3 lžíceolej olivový

Postup přípravy

  1. Goudu nastrouháme nahrubo.
  2. Kuřecí maso očistíme od tučných částí, okořeníme ho kořením a opečeme na oleji. Necháme ho pět minut odpočívat a nakrájíme ho na nudličky.
  3. Na pracovní plochu rozprostřeme tortilly – já jsem použila ty menší, lépe se s nimi pracuje. Na jednu polovinu tortill rozdělíme sýr.
  4. Na sýr potom rozdělíme kuřecí maso a přeložíme volnou polovinou tortilly. Opékáme nasucho na pánvi – jen chvilku.
  5. Podáváme nakrájené na trojúhelníčky se zakysanou smetanou, nebo s rajčatovou salsou.