Připravíme si kulatou formu na pečení, kterou vyložíme papírem nebo potravinářskou fólií.
Želatinu si připravíme podle návodu na obalu - necháme ji nabobtnat. Želatinu na mírném ohni necháme rozpustit v mléce a necháme mírně vychladnout. Jogurt mixérem vyšleháme spolu s cukrem, citronovou šťávou do hladka. Přidáme želatinu a znovu vyšleháme.
1/4 jogurtové hmoty oddělíme a přidáme kakao. Spojíme a navrstvíme na dno dortové formy. Pěkně uhladíme a odložíme na 10 minut do lednice. Po 10 minutách navrstvíme 3/4 jogurtového krému a znovu odložíme do chladničky ztuhnout.
Na vrch navrstvíme jahodové želé - želatinu připravíme podle návodu na obalu - necháme nabobtnat, ohřejeme a necháme mírně vychladnout. Rozmixované jahody smícháme s cukrem, přidáme vodu a mírně vychladlou želatinu a vše spolu ještě jednou vyšleháme. Navrstvíme na jogurtovou vrstvu a pěkně uhladíme. Odložíme do chladničky ztuhnout.