V jedné misce si smícháme mouku, kakao, prášek do pečiva.
V druhé misce si vymícháme máslo s cukrem do pěny a postupně přidáváme vajíčka. Přidáme mléko a nakonec i smíšenou sypkou směs.
Takto připravené těsto si navrstvíme na plech a dáme péct na teplotu 180 stupňů do zlata. Upečené si rozřízneme na polovinu.
Připravíme si krém. Mouku si smícháme s mlékem tak, abychom neměli hrudky. Přidáme žloutky a vyšleháme do hladka. Dáme na oheň a uvaříme hustou kaši. Necháme vychladnout.
Máslo si vymícháme do pěny spolu s moučkovým cukrem a vanilkovým cukrem. Přidáme vychladlou hmotu a vymixujeme do hladka.
Takto připravenou náplň natřeme na upečené těsto a začneme ukládat piškoty, které namáčíme v rumu s mlékem. Uhladíme krémem a položíme druhý plát těsta. Vrch polijeme rozpuštěnou čokoládou a necháme ztuhnout. Dobrou chuť!