Rizoto z červené čočky a bulguru

Rizoto z červené čočky a bulguru. Autor: sonizna

Přidal:sonizna, 26.10.2015
Kategorie: Hlavní jídla
Rizoto z červené čočky a bulguru

Suroviny

Budeme potřebovat:
35 gčervená čočka
35 gbulgur
1/2 kscibule
3 golej olivový
50 gžampiony čerstvé
100 gmražená zeleninová směs
7 gsůl
7 gpepř mletý
1 lžícesójová omáčka
15 geidam do 30 % tuku

Postup přípravy

  1. Červenou čočku a bulgur smícháme, zalijeme vodou a vaříme asi 15 minut doměkka. Slijeme a necháme stranou.
  2. Cibuli nakrájíme na jemno, žampiony na plátky.
  3. Cibuli opékáme na oleji dozlatova.
    Přidáme mraženou zeleninu a žampiony. Dusíme 10 minut.
  4. Osolíme, opepříme a ochutíme sójovou omáčkou.
  5. Směs čočky a bulguru smícháme se zeleninovou směsí, posypeme sýrem a podáváme.