Rošťáci s hranolky a rajčaty

Rošťáci s hranolky a rajčaty. Autor: Adddy

Přidal:Adddy17, 25.4.2016
Kategorie: Hlavní jídla
Rošťáci s hranolky a rajčaty

Suroviny

plátky z kýty (kotlety)
Těstíčko:
1 lžičkapepře
1 lžičkasoli
1 lžičkacukru
1 lžičkakremžské a obyčejné hořčice
1 lžičkamaggi
2 lžičkysolamylu
2 ksvejce
2-3 stroužkyčesneku

Postup přípravy

  1. Plátky masa naklepeme a osolíme. Namočíme do těstíčka a dáme do uzavíratelné nádoby.
  2. Zbytek těstíčka vlijeme na plátky.
  3. Necháme v lednici odležet 2-3 dny.
  4. Poté smažíme na sádle, podáváme s hranolkami a oblohou.