NejRecept.cz Grilování a BBQ Grilované ryby Ryba na rozmarýnu
Ryba na rozmarýnu
Recept Ryba na rozmarýnu
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
siesta    ·   3.8.2015

Ryba na rozmarýnu

Ryba na rozmarýnu. Jako příloha klasická bramborová kaše. Autor: siesta

Suroviny

Budeme potřebovat:

ryba dle chuti (kapr, pangas, treska)
1/2 palice
česneku
rozmarýn
olivový olej
sůl
Postup receptu
Vytisknout
  1. Rybu omyjeme a pořádně osušíme ubrousky. Do pekáčku kápneme olej a rozetřeme. Naskládáme osolené rybí kousky.
  2. Z česnekové palice vyloupeme stroužky, vyndáme klíčky a stroužky nakrájíme na plátky. Zasypeme jimi rybu. Nakonec vložíme rozmarýn, ať už sušený (potom upečený můžeme sníst) nebo čerstvý (ten před podáváním doporučuji vyndat).
  3. Pečeme ve vyhřáté troubě na 200 stupňů asi půl hodiny nebo si všechno připravíme do jednorázového alobalového pekáčku a pečeme na grilu. Podáváme s bramborovou kaší.
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář