NejRecept.cz Část dne Oběd Savojský řízek s vařenými bramborami
Savojský řízek s vařenými bramborami
Recept Savojský řízek s vařenými bramborami
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Adddy17 Adddy17    ·   15.3.2017

Savojský řízek s vařenými bramborami

Není se čím chlubit. Dnešní oběd byl takový klasický, který máme doma velmi rádi s různou přílohou, ať už s vařenými bramborami, pečenými bramborami, hranolkami a dokonce jsem to už podávala i s rýží. Klasické řízky obalené v trojobalu, vysmažené a ještě jednou namočené do vajíčka. Je to velká pochoutka i pro náročné mlsouny. Určitě vyzkoušejte na nedělní oběd. Autor: Adddy

Suroviny
4 ks
řízky z kýty
na obalení
vejce, mouka a strouhanka
dle chuti
sůl
2-3 ks
vejce
4 lžíce
oleje
Postup receptu
Vytisknout
  1. Řízky naklepeme, osolíme. Obalíme v klasickém trojobalu.
  2. Rozpálíme tuk na pánvičce.
  3. Rozšleháme si vejce (na každé vejce 2 lžíce oleje) s olejem a obalíme v tom obalený řízek, pomalu smažíme.
  4. Příloha: brambor, kaše, hranolky, krokety. Dobrou chuť :)
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář