NejRecept.cz Maso Mleté maso Sekaná Sekaná v bramboráku
Sekaná v bramboráku
Recept Sekaná v bramboráku
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
LENULKA    ·   25.5.2016

Sekaná v bramboráku

Sekaná v bramboráku. Toto jídlo je opravdu rychlovka, a pokud Vám zbyde sekaná, tak je to skvělé zpestření klasických bramboráků. Autor: Lenulka

45 min
Čas přípravy
35 min
Čas vaření
Suroviny

Směs na bramboráky :

500 g
brambor
2 ks
vejce
3 stroužky
česneku
dle chuti
sůl, pepř
dle chuti
majoránka
100 g
hladké mouky
dle potřeby
olej na smažení
1 šiška
domácí sekané
Postup receptu
Vytisknout
  1. Brambory nastrouhám, přidám k nim vejce, mouku a rozetřený česnek, sůl, pepř a majoránku. Směs důkladně promíchám.
  2. Připravím si sekanou upečenou předchozí den, nakrájím ji na plátky.
  3. Na pánev s olejem dám hromádku bramborákové směsi, rozetřu a na ni dám plátek sekané, který opět zakryju směsí -postup je vidět na fotce.
  4. Počkám, až se usmaží a potom opatrně obrátím na druhou stranu. Hotové dám na papírový ubrousek.
  5. Servíruji na talíř a doplním zeleninou nebo hlávkovým salátem se zálivkou a špekem.
  6. Toto jídlo je opravdu rychlovka, a pokud Vám zbyde sekaná, tak je to skvělé zpestření klasických bramboráků.
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář