Smažená niva se slaninou v trojobalu

Nebíčko v tlamičce. Pokud máte rádi nivu, určitě nepřehlédněte tuto dobrotu. Měli jsme ji k obědu a myslela jsem že zůstane i na druhý den, ale znovu jsem musela vařit :)) Autor: Lacusin

Přidal:Lacusin, 29.8.2016
Kategorie: Hlavní jídla
Smažená niva se slaninou v trojobalu

Suroviny

4 plátkynivy
8 plátkůanglické slaniny
2 PLhladké mouky
2 ksvejce
5 PLstrouhanky (množství upravte dle potřeby)

Postup přípravy

  1. Jednoduchý recept na skvělý oběd. Pokud nemáte rádi nivu, použijte klasický eidam.
  2. Nivu obalíme anglickou slaninou. Poté obalíme v mouce, pak v rozšlehaných vejcích a nakonec ve strouhance.
  3. Poté opět zopakujeme obalení ve vejci a strouhance.
  4. Smažíme ve větší vrstvě oleje dozlatova.
  5. Podáváme s brambory a zeleninou.