Smažené rybí prsty a hranolky

Toto je opravdu rychlovka, raději vaříme klasická jídla, ale občas si i takto zahřešíme. Autor: Lenula

Přidal:LENULKA, 23.5.2016
Kategorie: Hlavní jídla
Smažené rybí prsty a hranolky

Suroviny

Suroviny :
1 balenírybí prsty
1 baleníhranolky
tatarská omáčka

Postup přípravy

  1. Nejprve si usmažíme ve fritovacím hrnci hranolky. Usmažené hranolky přesypeme na papírový ubrousek, aby se odsál přebytečný tuk.
  2. Potom usmažíme rybí prsty a také je dáme na ubrousek.
  3. Ještě si připravíme hlávkový salát. Servírujeme na talíř, doplníme tatarskou omáčkou a hlávkovým salátem.
  4. Toto je opravdu rychlovka, raději vaříme klasická jídla, ale občas si i takto zahřešíme.