Špagety s listovým špenátem a parmazánem

Jednoduchá klasika. Těstoviny se špenátem. Lehké jídlo, které zasytí. Dobrou chuť!

Přidal:admin, 23.3.2015
Kategorie: Těstoviny, Hlavní jídla
Špagety s listovým špenátem a parmazánem

Suroviny

Potřebujeme:
500 gšpagety
100 gslanina
450 glistový špenát Bonduelle
5 stroužkůčesneku
100 gparmazán strouhaný
sůl
pepř

Postup přípravy

  1. Na hlubší pánvi si na min. oleje opražíme slaninu nakrájenou na jemné nudličky, přidáme česnek, jemně ho osmahneme a přidáme zmrzlý špenát, který si trošku nasekáme na menší kusy. Podlijeme 1/2 sklenice vody, osolíme, opepříme a dusíme dokud se voda neodpaří.
  2. Uvaříme špagety. Po uvaření špagety scedíme a přidáme je k špenátu do pánve a dobře promícháme. Podáváme posypané parmazánem. Dobrou chuť!

Zdroj: Pečené, varené s Ivou