NejRecept.cz Grilování a BBQ Špízy Špízy neboli ražniči
Špízy neboli ražniči
Recept Špízy neboli ražniči
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
sonizna    ·   14.9.2015

Špízy neboli ražniči

Špízy neboli ražniči. Autor: sonizna

Suroviny

Budeme potřebovat:

350 g
vepřová kýta
200 g
anglická slanina
2 ks
klobáska
2 ks
paprika
3 ks
cibule
1/2 lžičky
sůl
1/2 lžičky
pepř
2 lžíce
olej
Postup receptu
Vytisknout
  1. Vepřové maso nakrájíme na kostky, obalíme v oleji, osolíme a opepříme.
  2. Anglickou slaninu, cibuli a papriku nakrájíme na zhruba stejné kostky, klobásku na kolečka.
  3. Na jehlu nebo špejli napichujeme střídavě cibuli, maso, slaninu, papriku a klobásek až do naplnění špejle.
  4. Pečeme rovnou na bramborách (které si předvaříme, pečou se totiž déle než maso), a to 35 minut na 200 °C.
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář