Steak z krkovičky na cibulce

Steak z krkovičky na cibulce. Podáváme se šťouchanými bramborami s jarní cibulkou, volským okem a tatarskou omáčkou. Autor: HeMiShEk

Přidal:HeMiShEk, 30.3.2016
Kategorie: Hlavní jídla
Steak z krkovičky na cibulce

Suroviny

krkovička
cibule
sůl, pepř
grilovací koření
olej
voda

Postup přípravy

  1. Maso si nakrájíme na plátky a omyjeme. Osolíme a opepříme. Poté posypeme grilovacím kořením. Naskládáme do mísy a necháme hodinku odpočívat v lednici.
  2. Mezitím si nakrájíme hodně cibule. Cibuli pokládáme na plech dokud není celé dno pokryté. Vyndáme maso z lednice a zalijeme ho vodou a olejem. Pořádně promícháme.
  3. Maso začneme skládat na plech a nakonec zalijeme kořeněnou vodou s olejem co nám vznikla v míse. Dáme do vyhřáté trouby na 200°C. Pečeme za občasného obrácení masa do změknutí.
  4. Podáváme se šťouchanými bramborami s jarní cibulkou, volským okem a tatarskou omáčkou. Přeji dobrou chuť.=)