Steakové hranolky s hořčicí

Luxusní chuť! I vy máte raději brambory jako rýži? Existuje mnoho receptů, jak připravit pečené brambory. Vyzkoušeli jste je zkombinovat s hořčicí?

Přidal:admin, 26.7.2015
Kategorie: Přílohy
Steakové hranolky s hořčicí

Suroviny

Budeme potřebovat:
1,5 kgbrambory
85 ghořčicové semínka
2 lžícerozpuštěné máslo
2 lžíceolivový olej
2 lžícecitronová šťáva
1 kscitron - kůra
1 lžícesušené oregano
1 lžičkasůl
1/2 lžičkypepř

Postup přípravy

  1. Brambory omyjeme a nakrájíme na měsíčky. Ostatní suroviny smícháme v misce, přidáme brambory a důkladně promícháme.
  2. Připravíme si plech na pečení, který vyložíme papírem. Troubu předehřejeme na 220 stupňů.
  3. Na papír poklademe brambory a pečeme do zlata cca 1 hodinu. Uvnitř jsou měkkoučké a zvenku křupavé.

Zdroj: Nosalty