Studený talíř k večeři

Studený talíř k večeři. Autor: HeMiShEk

Přidal:HeMiShEk, 11.5.2016
Kategorie: 15 minutovky, Hlavní jídla, Chuťovky
Studený talíř k večeři

Suroviny

3 ksvejce
1 ksvětší rajče
1 ksmenší cibule
3 kolečkaměkkého salámu
2 listyčínského zelí
dle chutisůl

Postup přípravy

  1. Vejce si uvaříme na tvrdo. Mezi tím si na talíř dáme zelí na něj dáme nakrájenou cibuli, vedle nakrájený salám a rajče. Uvařená vejce dáme zchladit do studené vody. Nakrájíme na 6-tinky.
  2. Rajče a vejce si posolíme. Podávat můžeme s tatarskou omáčkou a pečivem. Je to super rychlá a dobrá večeře. Přeji dobrou chuť.=)