NejRecept.cz Maso Vepřové maso SWEET AND SOUR PORK (vepřové karé ve sladko kyselé omáčce)
SWEET AND SOUR PORK (vepřové karé ve sladko kyselé omáčce)
Recept SWEET AND SOUR PORK (vepřové karé ve sladko kyselé omáčce)
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
rebeka    ·   8.9.2016

SWEET AND SOUR PORK (vepřové karé ve sladko kyselé omáčce)

Připravte si chutný oběd, který nejen dobře chutná ale i dobře vypadá na talíři. K tomu příloha rýže se zelenou cibulkou. Autor: Naďa I. (Rebeka)

Sdílet na Facebooku
Suroviny
300 g
vepřového karé (kotleta bez kosti)
3 ks
naťové cibulky
2 stroužky
česneku
50 g
sušené šunky
400 g
omáčky Uncle Beans Sweet and sour
2 lžičky
najemno nastrouhaného zázvoru
1 ks
červená paprika-kapie
1 lžíce
sádla
1 lžíce
oleje
1 lžíce
koření Chilli gurmánský steak (Vitana)
dle chuti
sůl
Postup receptu
Vytisknout
  1. Maso nakrájíme na nudličky, přidáme koření, zázvor, zakápneme olejem a necháme přes noc v lednici.
  2. Do pánve dáme sádlo, přidáme maso a zprudka restujeme ccca 10 minut.
  3. Maso vyjmeme, přidáme bílou část cibule a papriku pokrájené na proužky, nasekaný česnek, pokrájenou šunku a chvilku restujeme.
  4. Vrátíme zpět maso, přidáme omáčku a společně vše prohřejeme.
  5. Nakonec přidáme zelenou nať z cibule. Podle chuti případně dosolíme. Podáváme s rýží nebo na topince.

Autor: Naďa I. (Rebeka)

Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář