Tatarák od Nadi

Máte rádi tatarák? Vyzkoušejte si ho připravit doma. Nezapomínejte však, že syrové maso třeba konzumovat pouze čerstvé!

Přidal:admin, 12.8.2015
Kategorie: Chuťovky
Tatarák od Nadi

Suroviny

Budeme potřebovat:
300 gzadního hovězího masa /ideálně svíčková/
2 ksžloutky
sůl, pepř
1 lžíceplnotučné hořčice
2 lžícekvalitního kečupu
2 šalotky
pár kapek worcersterské omáčky
trochu tabasca /podle chuti/ nebo cayenského pepře nebo chilli
starší chleba na topinky
česnek na potření topinek
sádlo na smažení

Postup přípravy

  1. Omyté a očistěné maso 3x pomeleme.
  2. Přidáme všechny ingredience raději postupně a podle chuti. Šalotku nebo cibuli nakrájíme na velmi drobno.
  3. Na rozpáleném tuku osmažíme chleba, potřeme česnekem a na horkou topinku natřeme masovou směs.

Děkujeme za povolení ke sdílení receptu od skvělé
kuchařky - Naďa Indruchová

Zdroj: Vaření s Tomem