Toasty s kysaným zelím

Toasty s kysaným zelím. Autor: Sonizna

Přidal:sonizna, 19.4.2016
Kategorie: Chuťovky, Pečivo
Toasty s kysaným zelím

Suroviny

4 plátkytoastový chléb
3 lžícemajonéza
1 lžícekečup
1 kskyselá okurka
4 plátkyšunka kuřecí
4 plátkygouda
2 lžícekysané zelí
2 lžícemáslo

Postup přípravy

  1. Okurku nakrájíme najemno a smícháme ji s majonézou a kečupem.
  2. Toasty potřeme z jedné strany máslem. Rozpálíme pánev a položíme na ni plátek toastů – máslovou stranou dolů, pak na něj rychle navržíme kečupovou pomazánku, plátek šunky, sýra, okapané a nakrájené kysané zelí, pak opět plátek šunky a sýra, pomažeme opět kečupovou pomazánkou a přiklopíme druhým toastem – máslem nahoru.
  3. Opečeme dozlatova, otočíme a opečeme i z druhé strany a podáváme.