Treska s mrkví s bramborami

Jednoduché hlavní jídlo, na kterém si pochutnáte. Alespoň u nás doma jsme si pochutnali. Třesku můžete vyměnit i za lososa nebo jinou rybu, jakou máte rádi. Autor: LuckaZubata

Přidal:luckazubata, 11.9.2016
Kategorie: 15 minutovky, Hlavní jídla, Zdravé recepty
Treska s mrkví s bramborami

Suroviny

balenízmražené Aljašské tresky
miskabrambor
3 ksmrkev
nať z petržele
sůl
kmín
olivový olej s příchutí česneku

Postup přípravy

  1. Brambory si očistíme a uvaříme v osolené vodě s kmínem.
  2. Tresku si z obou stran osolíme a posypeme celým kmínem a smažíme na rozpáleném olivovém oleji. Nakonec osmahneme na olivovém oleji kolečka mrkve a přidáme najemno nakrájenou petrželku.
  3. Způsob servírování: Uvařené brambory rozmačkáme vidličkou a natlačíme do formičky ve tvaru srdíčka.
  4. Přiložíme jednu rybu a k ní osmaženou mrkvičku.