Třešňová bublanina

Bublanina je nadýcháná a doma všem chutná a proto je po upečení do večera snězená. Autor: Janinka

Přidal:Janinka Bibinka, 15.6.2015
Kategorie: Moučníky, Koláče, cukroví
Třešňová bublanina

Suroviny

Budeme potřebovat:
300 gcukr krupice
6 ksvajec
150 goleje
150 gmléka
435 gpol.mouky
1 bal.vanilkový cukr
1 ksciron - kůra
1 bal.pášek do pečiva
ovoce jaké má kdo rád

Postup přípravy

  1. Nachystáme si všechny potřebné suroviny a začneme tím,že celá vejce,cukr a van.cukr vyšleháme do pěny.
  2. Po vyšlehání, postupně přiléváme mléko s olejem a nakonec přisypeme mouku s práškem do pečiva.
  3. Ovoce obalíme v polohruvé mouce, aby se nám při pečení nepropadlo na spodek plechu. Nakonec vsypeme do těsta a dáme péct na 180 stupňů.
  4. U nás má tento recept velikou oblibu. Bublanina je nadýcháná a doma všem chutná a proto je po upečení do večera snězená.Přeji dobrou chuť

Zdroj: Recep od Janinky