NejRecept.cz Dezerty Bublaniny Třešňová bublanina
Třešňová bublanina
Recept Třešňová bublanina
Janinka Bibinka Janinka Bibinka    ·   15.6.2015

Třešňová bublanina

Bublanina je nadýcháná a doma všem chutná a proto je po upečení do večera snězená. Autor: Janinka

Suroviny

Budeme potřebovat:

300 g
cukr krupice
6 ks
vajec
150 g
oleje
150 g
mléka
435 g
pol.mouky
1 bal.
vanilkový cukr
1 ks
ciron - kůra
1 bal.
pášek do pečiva
ovoce jaké má kdo rád
Postup receptu
Vytisknout
  1. Nachystáme si všechny potřebné suroviny a začneme tím,že celá vejce,cukr a van.cukr vyšleháme do pěny.
  2. Po vyšlehání, postupně přiléváme mléko s olejem a nakonec přisypeme mouku s práškem do pečiva.
  3. Ovoce obalíme v polohruvé mouce, aby se nám při pečení nepropadlo na spodek plechu. Nakonec vsypeme do těsta a dáme péct na 180 stupňů.
  4. U nás má tento recept velikou oblibu. Bublanina je nadýcháná a doma všem chutná a proto je po upečení do večera snězená.Přeji dobrou chuť

Zdroj: Recep od Janinky

Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář