Tuňáková pomazánka

Výborná pomazánka z tuňáka, která se podává na snídani, svačinu, svačina nebo na večeři. Mažeme na čerstvý křupavý chléb. Mňamka!

Přidal:admin, 28.2.2015
Kategorie: Pomazánky
Tuňáková pomazánka

Suroviny

Budeme potřebovat:
70 gmáslo
1 konzervatuňák (cca 120 - 170 g)
1 lžičkahořčice
2 lžícemajonéza
3 lžícekečup
špetkasůl
1/2 lžičkypepř
1 kscibule
4 ksvejce
1 svazekpetrželka

Postup přípravy

  1. Máslo si rozšleháme vidličkou, přidáme celou konzervu tuňáka (v oleji nebo ve vlastní šťávě - podle chuti) a důkladně vymícháme.
  2. Do vymíchání tuňákové hmoty přidáme hořčici, majonézu, kečup, sůl a pepř. Důkladně vyšleháme.
  3. Cibuli si nakrájíme na malé kostičky a vmícháme ji do tuňákové směsi.
  4. Nakonec přidáme natvrdo uvařená vajíčka a petrželku.
  5. Podáváme s čerstvým pečivem. Dobrou chuť!

Zdroj: Coolinarika