Tuňáková pomazánka

Výborná pomazánka z tuňáka ve vlastní šťávě. Mírně pikantní, ale o to chutnější. Podáváme s čerstvým pečivem.

Přidal:admin, 23.3.2015
Kategorie: Pomazánky
Tuňáková pomazánka

Suroviny

Ingredience:
1 konzervatuňáka ve vl.štávě
2 lžícezelenina mexico (hrášek,kukuřice a kapie)
2 ksvejce
1 ksfeferonka
2 lžícejogurtu
1 lžícedijonské hořčice
trochuporku
citr.šťáva
sůl a pepř
uzená paprika

Postup přípravy

  1. Vajíčka uvaříme natvrdo.
  2. Uvařené rozdrtíme vidličkou, osolíme, opepříme, přidáme citrónovou šťávu, hořčici, jogurt, na drobno nasekanou feferonku, zeleninu mexiku a tuňáka.
  3. Nakonec přidáme uzenou papriku a vše důkladně smícháme. Podáváme s čerstvým pečivem. Dobrou chuť!

Zdroj: Vaření a pečení s láskou