Vajíčková pomazánka s cibulí

Velmi oblíbená vajíčková pomazánka. Přidává se na jemno nasekaná cibule, hořčice, zakysaná smetana, která dodá pomazánce ještě lepší, lahodnější chuť, ...

Přidal:admin, 22.1.2015
Kategorie: Chuťovky, Pomazánky
Vajíčková pomazánka s cibulí

Suroviny

Budeme potřebovat:
8 ksvejce
3 lžícezakysaná smetana
3 lžícemajonéza
1 lžícehořčice
1 lžícemáslo
1 kscibule
sůl
pepř
petržel/pažitka

Postup přípravy

  1. Vajíčka si uvaříme natvrdo. Uvařené si vidličkou v misce pořádně rozdrtíme na malé kousky.
  2. Cibuli si nakrájíme na jemno a přidáme k vejcím. Přidáme máslo, zakysanou smetanu, majonézu a hořčici. Důkladně vymícháme a dochutíme solí, pepřem. Dáme do chladničky nejméně na 4 hodiny, aby se chutě spojily.
  3. Následně podáváme s nasekanou čerstvou petrželkou nebo pažitkou s čerstvým pečivem. Dobrou chuť!

Zdroj: Nosalty