Vepřové nudličky na smetaně

Výborná volba na chutný oběd. Máte v oblibě vepřové maso nebo preferujete kuřecí či hovězí?

Přidal:admin, 2.4.2015
Kategorie: Hlavní jídla
Vepřové nudličky na smetaně

Suroviny

Budeme potřebovat:
cibule
olej
vepřové maso (karé)
pepř
sůl
žampiony
vývar
smetana na vaření
hladká mouka na zahuštění

Postup přípravy

  1. Suroviny jsou záměrně nenavážené. Každý si naváží tolik masa, cibule, kolik uzná za vhodné, přidá tolik žampionů, kolik má rád.
  2. Na cibulce zprudka osmahneme nakrájené vepřové maso, osolíme a opepříme, přidáme nakrájené žampiony, zalijeme vývarem a dusíme do měkka. Přilejeme smetanu a zahustíme. Podáváme s rýží. Dobrou chuť!

Zdroj: Vaření a pečení s radostí