Vepřové soté se zeleninou

Vepřové soté se zeleninou. Podáváme s hranolkami nebo rýží. Autor: Adddy

Přidal:Adddy17, 30.6.2016
Kategorie: Hlavní jídla
Vepřové soté se zeleninou

Suroviny

600 gvepřové kýty
50 garašídů
kousekceleru
2 ksmrkve
1 bal.rajský protlak
dle chutisůl, pepř
1 kscibule
1 lžícesolamylu
2 lžícesojové omáčky
1 lžícecukru

Postup přípravy

  1. Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, přidáme solamyl a sojovou omáčku.
  2. Necháme alespoň 1h odležet v lednici.
  3. Pak maso zprudka opečeme na oleji. Přidáme nakrájenou cibuli, nastrouhanou mrkev a celer nahrubo a opékáme. Přidáme arašídy, rajský protlak, cukr a podlijeme vodou. Povaříme.
  4. Podáváme s hranolkami nebo rýží. Dobrou chuť.