NejRecept.cz Maso Vepřové maso Vepřové soté v hořčicové omáčce se zelenou paprikou
Vepřové soté v hořčicové omáčce se zelenou paprikou
Recept Vepřové soté v hořčicové omáčce se zelenou paprikou
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
NejLucka NejLucka    ·   12.1.2015

Vepřové soté v hořčicové omáčce se zelenou paprikou

Už Vás nebaví jíst kuřecí masíčko stále na stejný způsob? Připravte si oběd z vepřového maska na hořčičné omáčce se zelenou paprikou.

Suroviny

SUROVINY NA 3 PORCE:

300 g
vepřová krkovice
1 ks
cibule
2 stroužky
česneku
1 ks
zelená paprika
2 lžíce
hořčice
trochu
silného vývaru
1/2 lžíce
solamylu
sůl
pepř
olej
Postup receptu
Vytisknout
  1. Na rozpáleném oleji orestujeme na kostičky nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek, přidáme na plátky nakrájené vepřové maso můžeme použít vepřové karé nebo vepřovou krkovičku, případně vepřová kýta.
  2. Maso osolíme a opepříme, přidáme dvě polévkové lžíce hořčice a zalijeme silným vývarem vaříme do poloměkka, následně přidáme na proužky nakrájenou papriku pokud je třeba během vaření podléváme vodou nebo vývarem.
  3. Když je maso měkké celou omáčku zahustíme solamylem, který jsme si rozmíchali v trošce vody.
  4. Podáváme s rýží nebo bramborami. Dobrou chuť!

Děkujeme za povolení k sdílení receptu od skvělé
pekařky - Blažena Sadovská

Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář