Vepřový bůček se sójovo-jablkovou marinádou

Vepřový bůček se sójovo-jablkovou marinádou. Autor: sonizna

Přidal:sonizna, 7.9.2015
Kategorie: Hlavní jídla
Vepřový bůček se sójovo-jablkovou marinádou

Suroviny

Budeme potřebovat:
600 gvepřový bůček
60 mljablečný džus
60 mlsójová omáčka
30 gtřtinový cukr
1 kscibule

Postup přípravy

  1. Vepřový bůček podle chuti buď nakrájíme na plátky nebo necháme vcelku.
  2. Smícháme džus, sójovou omáčku a třtinový cukr. Mícháme, aby se cukr rozpustil. Cibuli nakrájíme na jemno a přidáme ji do marinády.
  3. Nakonec přidáme maso (musí být ponořené) a necháme do druhého dne odpočívat.
  4. Pečeme hodinu na 200 °C přikryté, poté 15-20 minut odkryté.