Vepřový kýta na paprice

Vepřový kýta na paprice. Autor: Honzík

Přidal:Honzík Drew Čubr, 27.12.2015
Kategorie: Hlavní jídla, Omáčky
Vepřový kýta na paprice

Suroviny

Suroviny:
1 kgv. plecka
1 ksnormální paprika (žlutá)
sůl, pepř
červené paprika
cibule
olej
těstovina

Postup přípravy

  1. Ahojky jedná se o další můj experiment a musím říct že se jedná o dokonalou omáčku :)
  2. Nejdříve si nakrájíme maso na kostičky a osmažíme ho na cibulce. Když se nám maso zatáhne přidáme č. papriku, sůl, peř a na nudličky nakrájenou žlutou papriku. Vše necháme chvíli orestovat, aby maso do sebe nasáklo všechny chutě a pak už to jen podlijeme vodou a vaříme dokud není maso měké pak už se jen zahustí.
  3. Co se týče přílohy zvolil jsem tyhle velké italské těstoviny a má to vážne opravdu jinou chuť než s klasickými těstovinami. Pokud vám bude omáčka chutnat, zanechte prosím koment :)