NejRecept.cz Maso Kuřecí maso Zapečené gnochi s kuřecím masem a třemi druhy sýra
Zapečené gnochi s kuřecím masem a třemi druhy sýra
Recept Zapečené gnochi s kuřecím masem a třemi druhy sýra
NejLucka NejLucka    ·   8.4.2015

Zapečené gnochi s kuřecím masem a třemi druhy sýra

Pokud máte rádi gnochi, tak si připravte toto skvělé jídlo s třemi druhy sýra. Zapečené v troubě s výraznou chutí. Mňam!

Sdílet na Facebooku
Suroviny

Budeme potřebovat:

2 ks
větší kuřecí prsa
1 bal.
gnochi
100 ml
smetany
200 ml
kuřecího vývaru
1 hrst
strouhané nivy
1 hrst
strouhaného parmazánu
1 hrst
strouhaného čedaru
cca 50 g
sušené šunky
2 stroužky
česneku
sušená rajčata v oleji
sůl a pepř
petrželka
Postup receptu
Vytisknout
  1. Nejprve si orestujeme maso, které nakrájíme na medailonky a okořeníme.
  2. Pak maso vyjmeme a do výpeku dáme na plátky nakrájený česnek, orestujeme a zalijeme vývarem.
  3. Přidáme sýry a necháme rozpustit. Nakonec přilijeme smetanu, krátce povaříme a vypneme.
  4. Gnochi uvaříme dle návodu.
  5. Připravíme si zapékací mísu, kterou vymažeme olejem. Na dno dáme gnochi, pak maso, nakrájené rajčata, natrhanou šunku a zalijeme omáčkou. Vše ještě dosolíme a opepříme. Posypeme posekanou petželkou.
  6. Nahoru dáme ještě gnochi a zapečeme. Pečeme při teplotě 180 stupňů pěkně do zlata. Dobrou chuť!

Zdroj: Vaření a pečení s láskou

Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář