NejRecept.cz Část dne Oběd Zapečené Portobello žampiony s masovou náplní
Zapečené Portobello žampiony s masovou náplní
Recept Zapečené Portobello žampiony s masovou náplní
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Lacusin Lacusin    ·   10.10.2016

Zapečené Portobello žampiony s masovou náplní

Fantastické plněné houby. Portobelo žampiony jsou větší, vejde se tam hodně náplně, takže to je dobrota. Už jsem zkoušela plnit i obyčejné žampiony, ale nebyly tak dobré jako tyto. Autor. Lacusin

Suroviny
5 ks
Portobello žampionů
100 g
plísňového sýry
2 ks
kuřecí prsa
1/2 menšího
pórku
1 ks
červená cibule
lžíce
čerstvé petrželky
100 g
šunky
dle chuti
sůl
Postup receptu
Vytisknout
  1. Žampiony očistíme, odkrojíme jim nožičky a kloboučky přendáme na plech. Osolíme.
  2. Nožičky pokrájíme nadrobno a dáme je do mísy. K nim přidáme rozdrobený plísňový sýr, pokrájená kuřecí prsa, pórek, cibuli, šunku a petrželku. Lehce osolíme.
  3. Promícháme a touto směsí žampiony naplníme.
  4. Zapečeme při 200 °C dozlatova.
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář