Zapečený lilek se šunkou a parmazánem - FITNESS recept

Výborné, zdravé a hlavně jednoduché. Zvládnou i začátečníci v kuchyni. Bez šunky si to mohou připravit i vegetariáni.

Přidal:Kvietok278, 29.4.2015
Kategorie: Hlavní jídla, Fitness, Zdravé recepty
Zapečený lilek se šunkou a parmazánem - FITNESS recept

Suroviny

Budeme potřebovat:
1 kslilek
1 ksrajče
2 kspaprika
1 ksvejce
4 plátkyschwardwaldská šunka
jarní cibulka
parmazán

Postup přípravy

  1. Lilek omyjeme a rozkrojíme na polovinu. Opatrně vydlabeme vnitřek a nakrájíme ho na malé kousky.
  2. Papriku, rajče, cibulku také nakrájíme na drobno. Přidáme vajíčko, vnitřek lilku a promícháme. Vnitřek lilku vyložíme šunkou a navrstvíme připravenou nádivku.
  3. Pečeme v předem vyhřáté troubě při teplotě 180 stupňů 30 minut. Těsně před koncem vrch posypeme strouhaným parmazánem a vložíme zpět do trouby. Dobrou chuť!