Zeleninové rizoto s kuřecím masem

Zeleninové rizoto s kuřecím masem podáváme teplé, můžeme přizdobit nakrájenými rajčaty a nakládanou na kostky či proužky krájenou paprikou. Autor: digiart

Přidal:digiart, 25.8.2015
Kategorie: Hlavní jídla
Zeleninové rizoto s kuřecím masem

Suroviny

1 hrnekrýže
1 bal.mražené zeleniny s kukuřicí
300 gkuřecích prsou
pepř, sůl
olivový olej

Postup přípravy

  1. Rýži uvaříme podle návodu.
  2. Kuřecí prsa pokrájíme na menší kostky, osolíme, přidáme sůl, pepř. Maso orestujeme na pánvi s olivovým olejem. Přidáme povařenou zeleninu. Necháme dusit do měkka. Ve větší míse máme uvařenou a scezenou rýži, přidáme k tomu dušené maso se zeleninou a podle chuti přisolíme a opepříme.
  3. Zeleninové rizoto s kuřecím masem podáváme teplé, můžeme přizdobit nakrájenými rajčaty a nakládanou na kostky či proužky krájenou paprikou.