Živáňská v alobalu

Živáňská v alobalu od Adddy

Přidal:Adddy17, 22.3.2016
Kategorie: Hlavní jídla
Živáňská v alobalu

Suroviny

4 plátky z kýty
2ks%cibule
8-12 ksbrambor
8 plátkůanglické slaniny
4 lžíceoleje
sůl, pepř, mletý kmín, paprika

Postup přípravy

  1. Maso naklepeme a osolíme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Brambory oloupeme a nakrájíme na půl cm plátky. Z alobalu si připravíme 4 obdelníky.
  2. Doprostřed alobalu rozetřeme lžíci oleje. Pokryjeme plátky za 2-3 brambor, osolíme a okmínujeme. Položíme maso na brambory a posypeme paprikou. Na to dáme kroužky cibule. Opepříme a zakryjeme 2 plátky anglické slaniny. Zabalíme.
  3. Balíčky uložíme na plech a pečeme na 200 °C asi 50 min. Dobrou chuť.