Jméno:HeMiShEk
Pohlaví:Žena
Věk:24
O mně:Ráda vařím pro ty co miluji..=) Přece jenom..=) Láska prochází žaludkem ne??=))
Počet receptů a kreditů
Počet receptů: 124
Počet kreditů: 402
Recepty uživatele

Vepřové s mrkví a čínským zelím

Vepřové s mrkví a čínským zelím
9.2.2017

Máte rádi krkovičku? Někdo toto maso nemá rád, je velmi mastné, ale pokud natrefíte v řeznictví na velmi pěkný kousek, tak se nemusíte bát ani mastného :) Mrkev, čínské zelí, šalotka (ta je mnohem jemnější než klasická cibule) a velmi ráda používám do omáčky i sójovou omáčku. Zajímavou chuť omáčce dodá i rybí omáčka. Určitě vyzkoušejte, mně to chutná :) Autor: HeMiShEk

ZOBRAZIT RECEPT

Palačinky s marmeládou

Palačinky s marmeládou
9.2.2017

No kdo nemá rád palačinky. Sladké, slané. I jedna i druhá varianta je výborná. Já jsem tentokrát připravila doma palačinky nasladko, s domácí jahodovou marmeládou, vrch jsem jemně poprášila moučkovým cukrem a sladký oběd byl hotový. K tomu piji sklenici mléka, takto mi to chutná nejvíce. Případně na talíři si ještě palačinku můžete ozdobit šlehačkou, nastrouhanou čokoládou a přidat můžete i ovoce. Autor: HeMiShEk

ZOBRAZIT RECEPT

Kuřecí maso s brokolicí

Kuřecí maso s brokolicí
9.2.2017

Klasika u nás doma na oběd. Maso s omáčkou a k tomu jako příloha jak mě už dobře znáte, hranolky. Kuřecí prsa prostě nic nezkazí a jsou připraveny rychle. Pokud máte doma mraženou zeleninu nebo jste koupili v obchodě čerstvou brokolici, můžete ji klidně použít i do omáčky. Někdo ji podává pouze jako přílohu, někdo ji vysmaží, ale podle mě se hodí všude. Autor: HeMiShEk

ZOBRAZIT RECEPT

Dušená mrkev

Dušená mrkev
9.2.2017

Mrkev má spoustu vitamínů, proto si ji třeba dopřát v pořádném množství. Dá se podávat jako příloha (například jako salát) k hlavnímu jídlu, dá se přidat do omáčky, do smoothie nápojů nebo ji můžete chroupat jen tak syrovou u telky. Já jsem připravila dušenú mrkev namísto masa s omáčkou. K tomu jsem podávala jako přílohu klasické uvařené brambory s trochou másla. Autor: HeMiShEk

ZOBRAZIT RECEPT

Kuřecí čína s žampiony

Kuřecí čína s žampiony
8.2.2017

Hm, klasické kuřecí maso. K tomu jako příloha moje oblíbené hranolky (ale vy můžete hranolky klidně zaměnit za vařenou rýži nebo vařené brambory, případně ještě si k tomu umím představit americké brambory pečené v troubě). A ještě abych nezapomněla, nepoužívejte houby z konzervy, kupte si čerstvé, jsou mnohem chutnější a hlavně jsou čerstvé a bez konzervantů. Autor: HeMiShEk

ZOBRAZIT RECEPT

Dýňové zelí

Dýňové zelí
8.2.2017

Gramáž surovin neuvádím, protože záleží na každého chuti, čeho přidá více. Já mám raději více dýňové, tak přidávám více dýně. Pokud máte rádi více cibuli, přidejte více cibule. Někdo dokonce přidává i stroužek česneku, na chuť, ale já jsem to jednou vyzkoušela a nemohla jsem to dojíst. Mně tam prostě nepasuje. Je to zdravé jídlo, které vás zasytí a zároveň nebudete mít jak se říká kámen v žaludku. Autor: HeMiShEk

ZOBRAZIT RECEPT

Kuře na paprice a smetaně

Kuře na paprice a smetaně
8.2.2017

Toto je moje oblíbená omáčka. Baví mě v kuchyni vařit, péct a tak bych se ráda podělila i o recept na mou oblíbenou omáčku. Kuře na paprice je určitě každému známé. Většinou se tento recept dá připravit i ze sáčku, jako polotovar, ale to vůbec není ono. Nejlepší je domácí, klasická omáčka, ve které víte co je. Nezapomeňte péct maso déle a na pomalejším stupni, tehdy se bude krásně rozpadat. Autor: HeMiShEk

ZOBRAZIT RECEPT

Snídaně plná energie

Snídaně plná energie
8.2.2017

I u mě je snídaně základem celého dne. Ráno se potřebuji nastartovat vydatnou dobrotou, abych věděla fungovat celý den. Žádný chlebíček s máslem, sýrem a šunkou, ale zdravý banán s müsli, oslazený medem a posypaný skořicí. Četla jsem, že skořice je výborným startovacím prvkem dne a musím s tím pouze souhlasit. Tak dobrou chuť :) Autor: HeMiShEk

ZOBRAZIT RECEPT

Ďábelská křídla

Ďábelská křídla
26.1.2017

Křídla většinou připravuji tak, že nejdříve si připravím marinádu, do které vložím kuřecí křidélka a marinuji je celou noc v chladničce. Pokud nestíhám, tak marinuji a peču najednou. Marinádu stále měním, aby křídla nechutnaly stále stejně. Nejraději mám marinádu z černého piva, medu a proto bych se s vámi chtěla podělit o můj recept. Určitě vyzkoušejte, jsou křupavé a šťavnaté. Autor: HeMiShEk

ZOBRAZIT RECEPT

Salát s žampiony

Salát s žampiony
25.1.2017

Jak jsem již psala při jiném mém receptu, někdy dělávám namísto tradičního hlavního jídla saláty. Tentokrát jsem připravila doma zeleninový salát z čínského zelí s houbami a měkkým salámem. Jako dressing klasická tatarská omáčka, ale někdy používám i bílý nízkotučný jogurt nebo zakysanou smetanu, proto doporučuji každému použít to, co mu nejvíce chutná. Autor: HeMiShEk

ZOBRAZIT RECEPT