Jméno:HeMiShEk
Pohlaví:Žena
Věk:26
O mně:Ráda vařím pro ty co miluji..=) Přece jenom..=) Láska prochází žaludkem ne??=))
Počet receptů a kreditů
Počet receptů: 159
Počet kreditů: 581
Recepty uživatele

Nejlepší Míša řezy

Nejlepší Míša řezy
12.5.2017

Po dlouhém odmlčení se znovu ozývam s tímto fantastickým zákuskem - Míša řezy. Našla jsem na internetu spoustu receptů na tyto řezy a vybrala jsem si tento. Trochu jsem ho poupravila podle sebe a vznikl z toho koláček, který nemá konkurenci. Každému doma chutnal, já jsem byla velmi šťastná a tak jsem si ho zapsala do mého sešitu s recepty s červenou fixou. A to abych nezapomněla, že je opravdu nejlepší. Autor: HeMiShEk

ZOBRAZIT RECEPT

Špagety s masovou směsí

Špagety s masovou směsí
8.5.2017

I za 15 minut se dá připravit hlavní jídlo. Já si toto jídlo pamatuji z dětství, kdy nebyly penízky, nebylo tolik surovin, kolik máme dnes a věděli jsme vykouzlit super jídlo, na kterém jsme si celá rodina pochutnali. Jednoduché a rychlé a i teď to máme velmi rádi. Zkuste, nemusíte kupovat žádné drahé italské omáčky na špagety, ale postačí vám obyčejný kečup, případně pasírovaná rajčata. Autor: HeMiShEk

ZOBRAZIT RECEPT

Knedlíková omeleta

Knedlíková omeleta
8.5.2017

Pokud se vám zvýší knedlík z předešlého oběda, vyzkoušejte si připravit omeletu, do které přidáte nakrájený knedlíček a máte hotovou snídani za 5 minut. Chutné a hlavně zasytí na celé dopoledne. Nejlepší je tato omeleta s kyselou okurkou. Tedy alespoň mně to nejvíce takto chutná, určitě vyzkoušejte a uvidíte, že tato kombinace chutí je hotová mňamka. Autor: HeMiShEk

ZOBRAZIT RECEPT

Rajská omáčka nasladko

Rajská omáčka nasladko
8.5.2017

Někdy už nevím, co mám uvařit k obědu, abychom stále neobedovali stejná jídla. Klasika - kuřecí maso nás už omrzelo, kuřecí nohy také, tak jsem dělala karbanátky v rajčatové omáčce a k tomu byl kynutý knedlík. Sice byl kupovaný, už mi nezůstalo síly na domácí, ale byl docela dobrý. Já dělávám rajčatovou omáčku nasladko. Někomu nemusí chutnat, takže klidně cukr vynechejte. Je to na vás. Sto lidí, sto chutí. Karbanátky byly klasicky z mletého vepřového masa se starým pečivem. Autor: HeMiShEk

ZOBRAZIT RECEPT

Karbenátky

Karbenátky
8.5.2017

Karbanátky dělávám často. Nedávno jsme měli chuť na česnekové, tak jsem přidala asi 7 stroužků česneku. Byly řádně česnekové, ani žvýkačka po obědě nepomáhala :) Když máte rádi česnek, určitě nešetříte. Ten to dokonale ochutí a karbanátky budou mnohem lepší. Já mleté maso řídim vodou, tak budou šťavnatější. Mám to vyzkoušené. Pokud nedám vodu, dávám perlivou minerálku. Autor: HeMiShEk

ZOBRAZIT RECEPT

Lotos roláda

Lotos roláda
8.5.2017

Těsto jen ze tří základních surovin jako jsou vajíčka, cukr a polohrubá mouka. Žádný prášek do pečiva ani jedlá soda. Plnila jsem obyčejným lotos krémem (použila jsem lotosovou pomazánku ze sušenek). Vyzkoušejte. Jednoduché, chutné a za okamžik to je z talíře pryč, za to vám ručím. Autor: HeMiShEk

ZOBRAZIT RECEPT

Jelítkový prejt

Jelítkový prejt
8.5.2017

Hlavní jídlo, snídaně nebo večeře. U nás doma kdykoliv. Pokud máte domácí, tak o to lépe. Já jsem to dnes podávala s bramborovou kaší, která mi k tomu dokonale pasuje. Zkuste i vy. Nemusíte stále papat chlebíček. Nebíčko v tlamičce. Autor: HeMiShEk

ZOBRAZIT RECEPT

Cheeseburger

Cheeseburger
8.5.2017

Někdy se mi nechce vařit, tak koupím všechny suroviny, které potřebuji na hamburger a poskládám si ho. Dnes už v obchodě koupíte i maso, které je vytvarované rovnou do hamburgerové housky, takže ještě i takto si víte zkrátit čas, který potřebujete na přípravu. Zelenina, plátek sýra, cibule, kečup a hořčice spolu s tatarskou omáčkou v něm nesmí chybět. Autor: HeMiShEk

ZOBRAZIT RECEPT

Bramborový salát

Bramborový salát
8.5.2017

Klasika je klasika a někdy nemůže u nás doma chybět i klasický bramborový salát s vajíčky a majonézou. Já například míchám tatarskou omáčku, hořčici a majonézu. Někdo se vyhýbá hlavně hořčici, ale podle mě tam musí jít. Ale tak sto lidí, sto chutí, takže jak chcete. Pokud vám nepasuje, nemusíte dávat. Autor: HeMiShEk

ZOBRAZIT RECEPT

Smažený kapr

Smažený kapr
8.5.2017

Rybu dělám výhradně na Vánoce, ale pokud přijde velká chuť, dopřeji si i během roku. Tentokrát jsem smažila kapra v klasickém trojobalu - hladká mouka, vajíčko a strouhanka. Kapra je nyní velmi těžko sehnat, proto pokud máte zásoby v mrazáku, tak šup s nimi na pánev. Pokud chci, aby byl obal křupavější, obaluji to více krát ve vajíčku a strouhance. Podávala jsem to s bramborovým salátem, ale vím, že to není příliš zdravá pochoutka, ale velmi chutná. Autor: HeMiShEk

ZOBRAZIT RECEPT