Recepty na hermelínovou pomazánku – druhy, postup, suroviny a varianty receptů

Pokud jste milovníky tohoto chuťově výrazného sýru, určitě si vynikající hermelínovou pomazánku nemůžete nechat ujít. Základem je samozřejmě kvalitní hermelín, dalšími surovinami jsou nejčastěji šunka, vejce, majonéza, dijonská hořčice, cibule a bílý jogurt. Na dochucení skvěle poslouží sůl, pepř a mletá sladká paprika. Vzhledem k jednotlivým surovinám se jedná opravdu o poctivou, a ne příliš dietní pomazánku. Jak už to tak ale bývá, chuťově je naprosto vynikající.

Hermelínová pomazánka se nejčastěji připravuje na různé slavnostní události. Výborně se hodí na chlebíčky, jednohubky a další lahůdkové občerstvení. Hodně lidí tuto pomazánku kupuje pro tyto účely již připravenou, té poctivé domácí se však nemůže rovnat.

Máme pro vás spoustu receptů na tuto lahodnou pomazánku. Vyzkoušejte třeba recept na vynikající hermelínovou pomazánku se šunkou nebo svěží hermelínovo rajčatovou pomazánku.

Hermelinová

Majolkové veky s hermelínovou pomazánkou

Recept Majolkové veky s hermelínovou pomazánkou
17.4.2019

Ruku na srdce...Kolik rodinných oslav se u vás doma obešlo bez chlebíčků? A co teprve, když je dost času i na to, upéct si vlastní domácí veky a "upatlat" nějakou tu dobrou pomazánku... Jen Kuba tedy chlebíčkům moc neholduje a chystá se obložit si talíř podle svého gusta. Tak se mi tu motá pod nohy a pečlivě si vybírá potřebné ingredience. Autor: Danka

ZOBRAZIT

Hermelínová pomazánka se šunkou

Recept Hermelínová pomazánka se šunkou
10.1.2018

Jedna z mých oblíbených pomazánek, které zvyknu dělávala hlavně mým milým ke snídani. K tomu čerstvý křupavý chlebík a snídaně je skvělá. Přiznám se, že už dlouho se chystám na domácí chlebíček, ale ještě jsem nenabrala tolik odvahy, abych si vyrobila vlastní kvásek a z droždí se mi nezdá tak dobrý. Ale jednou přijde ten čas, kdy i kvásek budu mít vlastní a budu péct domácí pečivo. Autor: Adddy

ZOBRAZIT

Hermelínovo rajčatová pomazánka

Recept Hermelínovo rajčatová pomazánka
28.11.2017

Tato pomazánka je výborná na čerstvém pečivu, ale hodí se i jako dip ke grilovanému masu nebo na nový ve slupce vařený brambor. Je to delikatesa. My ji doma máme velmi rádi a ráda ji dělávám i pro návštěvu, protože vždy zapůsobí a každý si ptá recept, aby si ji uměl i doma připravit. Autor: Naďa I. /Rebeka/

ZOBRAZIT
1