Domácí tuňáková pomazánka se hodí na snídani, svačinu i večeři. Tím, že je lehká, je ideální i do diety. Nemluvě o tom, že její příprava je velmi rychlá, takže si ji můžete udělat i tehdy, když nemáte moc času.
Domácí tuňáková pomazánka se hodí na snídani, svačinu i večeři. Tím, že je lehká, je ideální i do diety. Nemluvě o tom, že její příprava je velmi rychlá, takže si ji můžete udělat i tehdy, když nemáte moc času.
Tuňákovou pomazánku připravuji nejen během běžných dnů, ale také na narozeninové oslavy, Vánoce nebo Silvestr, kdy z ní dělám chutné jednohubky. V receptu je použita i majonéza, ale pokud byste chtěli zdravější verzi, můžete ji nahradit jogurtem nebo tvarohem.
Pomazánku, která vám zbyde, vložte do nádoby s pevným uzávěrem – ideálně do sklenice. Má totiž výrazné aroma. Skladovat byste ji měli v lednici, kde vydrží několik dní. Nejlepší však bude, když ji sníte do jednoho, maximálně dvou dnů po přípravě.
Video recept:
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě