NejRecept.cz Dezerty Nejlepší dezerty Perník Andělský perník
Andělský perník
Recept Andělský perník
HeMiShEk HeMiShEk    ·   20.1.2016

Andělský perník

Andělský perník. Autor receptu: HeMiShEk

Suroviny

Sypké suroviny:

2 hrnky
hladké mouky
1 hrnek
polohrubé mouky
1,5 hrnku
cukru
1 ks
čokoládový pudink
1 ks
prášek do perníku
1 ks
prášek do pečiva
1 ks
vanilkový cukr
3 lžíce
kakaa
1 lžička
skořice

,,Mokré,, suroviny:

2 hrnky
mléka
1 hrnek
oleje
2 ks
vejce
3 lžíce
povidel

Navíc:

nasekané ořechy
rozinky
poleva
kokos
cukr
Postup receptu
Vytisknout
  1. Sypké a mokré suroviny smícháme zvlášť. Poté smícháme dohromady. Kdo má rád může přidat nasekané oříšky nebo rozinky či kandované ovoce.
  2. Vymažeme a vysypeme si plech a nalijeme do něj připravené těsto.
  3. Pečeme ve středně vyhřáté troubě. Že je upečený poznáme tak, že do něj píchneme špejlí a když se těsto nelepí, perník je hotový.
  4. Necháme ho chvilku vychladnout a poté dozdobíme dle fantazie. Někdo má rád čokoládovou polevu, někdo cukr. Dobrou chuť..=)
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář