Babiččin Boršč

Recept Babiččin Boršč

Přidal: , 12.5.2015

Kategorie: Boršč, Husté polévky, Polévky

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Velmi chutná polévka, připravená z hovězího a vepřového masa. Autor: Draculinka88

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 12.5.2015

Kategorie: Boršč, Husté polévky, Polévky

SUROVINY

Budeme potřebovat:

Hovězí maso přední
Uzené nebo vepřové maso
Nové koření
Pepř celý
Česnek
Cibule
Mrkev
Petržel
Celer
Rajský protlak
Brambory
Zelí
Sterilovaná červená řepa
Klobása
Sůl
Zakysaná smetana

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Hovězí maso a vepřové/uzené dát vařit, přidat nové koření, pepř celý, česnek a cibuli v celku. Po uvaření zcedit, maso nakrájet na kostičky a vývar schovat.
  2. Cibuli zesklovatět, přidat na kostičky nakrájenou kořenovou zeleninu a restovat. Přidat rajský protlak a vývar, na kostičky nakrájené brambory a nakrájené zelí. Nechat povařit min. 20 minut a přidat sterilovanou červenou řepu a nakrájenou klobásu.
  3. Dochutit solí. Na talíři možno dochutit zakysanou smetanou.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit