Jednoduché a výživné jídlo, které se u nás dříve vařilo při každé příležitosti. Přesně tak si pamatuji čočku na kyselo, ke které jsme obvykle podávali opečenou klobásku. Tentokrát jsme na ni doma opět dostali chuť, proto jsme neváhali a připravili ji podle tohoto receptu. Autor: Martin Čzedron
Jednoduché a výživné jídlo, které se u nás dříve vařilo při každé příležitosti. Přesně tak si pamatuji čočku na kyselo, ke které jsme obvykle podávali opečenou klobásku. Tentokrát jsme na ni doma opět dostali chuť, proto jsme neváhali a připravili ji podle tohoto receptu. Autor: Martin Čzedron
Čočku na kyselo si můžete připravit k obědu i k večeři. Nejlépe chutná s opečenou klobáskou a vejcem. Ty z ní udělají dokonalý pokrm, který vás zasytí na celý den.
K hotové čočce můžeme podávat různé přílohy. Skvělou volbou je čerstvý chléb nebo kyselé okurky.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě