Taková klasika na nedělní pohodičku. Jablečné řezy, které mají svou minulost a věřte, nebo ne, jsou stále tak oblíbené jako kdysi. Já jablka dusím v hrnci, aby byly měkčí a aby vytvářely jednotný celek, když je dáte do nádivky. Když je pouze nastrouháte, také to není špatné, ale nemá ráda, když cítím nastrouhaná jablka. Každý má své neřesti a tato je jedna z mých mnoha. Autor: Haanka
Můj blog: Pečení všeho druhu ORIGINAL
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě
Super recept doporučuju udělat a jinak pěkně jse ta buchta upekla děkuji.
Každý den tipy na chutný chod pro celou rodinu
Ahoj,řezy moc dobré,akorát na klasický plech jsem použila dvojnásobnou dávku...z jedné tak koláčovou formu..ale jinak dobrota👌