Taková klasika na nedělní pohodičku. Jablečné řezy, které mají svou minulost a věřte, nebo ne, jsou stále tak oblíbené jako kdysi. Já jablka dusím v hrnci, aby byly měkčí a aby vytvářely jednotný celek, když je dáte do nádivky. Když je pouze nastrouháte, také to není špatné, ale nemá ráda, když cítím nastrouhaná jablka. Každý má své neřesti a tato je jedna z mých mnoha. Autor: Haanka
Taková klasika na nedělní pohodičku. Jablečné řezy, které mají svou minulost a věřte, nebo ne, jsou stále tak oblíbené jako kdysi. Já jablka dusím v hrnci, aby byly měkčí a aby vytvářely jednotný celek, když je dáte do nádivky. Když je pouze nastrouháte, také to není špatné, ale nemá ráda, když cítím nastrouhaná jablka. Každý má své neřesti a tato je jedna z mých mnoha. Autor: Haanka
Můj blog: Pečení všeho druhu ORIGINAL
Každý den nejlepší recepty a články
Super recept doporučuju udělat a jinak pěkně jse ta buchta upekla děkuji.
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě
Ahoj,řezy moc dobré,akorát na klasický plech jsem použila dvojnásobnou dávku...z jedné tak koláčovou formu..ale jinak dobrota👌